Nabídka dortů
Trois Chocolats
Pokud máte rádi čokoládu, je dezert Trois Chocolats opravdu skvělá volba! Svůj název nese právě proto, že obsahuje mousse z 3 druhů naší výběrové čokolády Valrhona. Výtečnou tmavou, mléčnou a bílou. Tento čokoládový obláček, který se vám doslova rozplyne na jazyku, je umístěn na nadýchaném kakaovém korpusu Génoise.
Cheesecake
Ceylon
Éclair au café, Éclair au chocolat
Klasický francouzský dezert, kterému v Čechách říkáme “Eklérka” je vlastně takový banánek z odpalovaného těsta s nejrůznějšími náplněmi. My s oblibou děláme ten s kávovým nebo čokoládovým krémem. Ochutnejte!
Fruitier
Dezert Fruitier je naší oblíbenou ovocnou stálicí. Ovoce uvnitř dortu měníme dle sezónní nabídky, takže pokaždé může být trochu jiný. Jedná se o lehký vanilkový nebo čokoládový Crème Mousseline na nadýchaném světlém/kakaovém korpusu. Fruitier potahujeme chutným pravým marcipánem.
Jupiter
Možná se vám bude zdát, že je tato kombinace poněkud netradiční, ale věřte, že meruňky v karamelu na mandlovém korpusu Dacquoise přelité ganáží z mléčné a hořké čokolády Valrhona jsou tou největší slastí!
Macarons
Masaryk
Millefeuille
Merengue oříškový
Pražský dort
Základ Pražského dortu je postaven na sachrovém korpusu a máslovém krému s kapkou rumu. Tuto hru chutí pak uzavírá griliášový korpus, pod nímž se skrývá vrstva máslového krému ochuceného likérem Curacao. Dort je potažený světle čokoládovým fondánem.
Rumový dort
Sahara
Sacher
Soleil
Tarte au citron
Tropézian
Věneček
Větrník
Kaštanový dort

Sicílie

Royal


Kontakt
Passion Chocolat, s.r.o.
IČ:27872602, DIČ: CZ27872602
Karmelitská 376/20
118 00, Praha 1 – Malá Strana
Telefon do cukrárny/objednávky
+420 603 333 338
Email: info@cukrarnatropez.cz
Odpovědná osoba
Ing. Michaela Nosálová
Jednatel společnosti
Marketing a PR
Lukáš Otys
Otevírací doba
Po – Pá 8 – 19 hodin
So – Ne 9 – 19 hodin