page contents Naše Kurzy | Cukrárna Saint Tropez


U nás v cukrárně si můžete dobroty nejen koupit, ale také se je naučit i vyrábět. Našimi kurzy prošly už stovky cukrářských nadšenců i profesionálů. Vouchery na kurzy patří mezi velmi oblíbené narozeninové a vánoční dárky mezi našimi zákazníky. Pokud máte zájem o některý z kurzů, napište nám a my se vám co nejdříve ozveme. Vaši poptávku nám prosím pošlete na email: info@cukrarnatropez.cz nebo nám můžete zavolat na telefon 603 333 338.


Pilíře francouzské cukrařiny I - Tradiční francouzské snídaňové pečivo a Tarte

 Datum: Sobota 11.3.2017

 Čas: 15:30-19:00

 Jazyk: Kurs je veden v anglickém jazyce

 Lektor: Šéfcukrář Marc Le Breton

 Max. počet účastníků: 6

 Popis kurzu: Šéfcukrář Marc vám předá know-how jak udělat pravé máslové Croissanty křupavé na povrchu, ale měkoučké uvnitř. Vedle klasických Croissantů se také naučíte krok za krokem jak vyrobit Pain au chocolat (Čokoládové rolky), výborné briošky a Tarte Bourdaloue (Hruškovo-mandlový tart)

 Cena kurzu: 3150czk

 Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky. V ceně kurzu je zahrnuto: malé občerstvení, domácí nápoje, zapůjčení zástěry.


Pečení s čokoládou - Umění čokolatiera

 Datum: Úterý 14.3.2017

 Čas: 17:00 – 20:00

 Jazyk: Kurz je veden v českém jazyce

 Lektor: Martin Pokorný

 Max. počet účastníků: 5

 Popis kurzu:

V tomto kurzu se od čokolatiera Martina naučíte, jak si doma upéct výborné Brownie a z něj čokoládový dort, se kterým se stanete hvězdou oslav. Dále vás zasvětí do tajů temperování čokolády a výroby lahodných čokoládových krémů a jejich využití.

 Cena kurzu: 3150 Kč

 Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky. V ceně kurzu je zahrnuto: malé občerstvení, domácí nápoje, zapůjčení zástěry.


Zaostřeno na makronky – populární francouzskou specialitu

 Datum: Úterý 21.3.2017

 Čas: 17:00-20:30

 Jazyk: Kurz je veden v českém jazyce

 Lektor: Dagmar Linetová

 Max. počet účastníků: 6

 Popis kurzu:

Jsme dlouhodobě hodnoceni jako nejlepší výrobci makronek v ČR, a naše cukrářka Dagmar naučí i vás, jak si tyto pusinky z mandlové mouky upéct doma. Vyrobíte si několik různých náplní, kterými si makronky naplníte.

 Cena: 2950 Kč

 Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky. V ceně kurzu je zahrnuto: malé občerstvení, domácí nápoje, zapůjčení zástěry.


Pilíře francouzské cukrařiny II - Žloutkový Millefeuille a koláč Tropezienne

 Datum: Sobota 25.3.2017

 Čas: 15:30-19:00

 Jazyk: Kurs je veden v anglickém jazyce

 Lektor: Šéfcukrář Marc LeBreton

 Max. počet účastníků: 6

 Popis kurzu:

Náš Šéfcukrář Marc vás naučí základní žloutkový krém Patissiere a jeho variace, domácí listové a kynuté brioškové těsto, z nichž si vyrobíte populární dezerty Millefeuille a koláč Tropezienne.

 Cena kurzu: 3.150 Kč

 Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky. V ceně kurzu je zahrnuto: malé občerstvení, domácí nápoje, zapůjčení zástěry.


Dětský kurz velikonočního pečení dětí s rodičem - Děti od 7 let.

 Datum: Neděle 26.3.2016

 Čas: 15:30-17:30

 Jazyk: Kurz je veden v českém jazyce

 Lektor: Gábina Pokorná

 Max. počet účastníků: 6 dětí

 Věkové rozmezí: Pro děti od 7 let

 Popis kurzu:

Přijďte k nám strávit příjemné odpoledne s vašimi dětmi. Stanou se z nich na chvíli malí cukráři a užijí si zábavné velikonoční pečení s naší cukrářkou Gábinou. Upečou spolu sušenky a perníčky a ozdobí je v duchu jara a Velikonoc.

 Cena kurzu: 950czk

 Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky. V ceně kurzu je zahrnuto: malé občerstvení, domácí nápoje, zapůjčení zástěry.


Cheesecake

 Datum: Středa 29.3.2017

 Čas: 17:00-20:30

 Jazyk: Kurz je veden v českém jazyce

 Lektor: Martin Pokorný

 Max. počet účastníků: 5

 Popis kurzu:

V tomto kurzu se od zkušeného cukráře Martina naučíte Cheesecake na dva způsoby. Jednak vyzkoušíte klasický pečený a také ten na francouzký způsob, vyráběný ze sýru Philadephia. Zároveň si ukážete jak dort nazdobit, aby výsledek byl naprosto dokonalý.

 Cena kurzu: 3150 Kč

 Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky. V ceně kurzu je zahrnuto: malé občerstvení, domácí nápoje, zapůjčení zástěry.


Zákusky z odpalovaného těsta na mnoho způsobů

 Datum: Sobota 30.3.2017

 Čas: 15:30 – 19:00

 Jazyk: Kurz je veden v českém jazyce

 Lektor: Dagmar Linetová

 Max. počet účastníků: 6

 Popis kurzu:

Při tomto kurzu se naučíte takové české klasiky jako věneček, větrník a labuť. Dozvíte se, jak udělat dokonale odpalované těsto, žloutkový krém, karamelovou šlehačku a dokonalý fondán. Vedle toho Vás naše cukrářka Dagmar naučí také slavný francouzský Paris Brest plněný mandlovým krémem.

 Cena: 2.950 Kč

 Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky. V ceně kurzu je zahrnuto: malé občerstvení, domácí nápoje, zapůjčení zástěry


Velikonoční pečení – Beránek, mazanec

 Datum: Sobota 5.4.2017

 Čas: 15:30-19:00

 Jazyk: Kurz je veden v českém jazyce

 Lektor: Dagmar Linetová

 Max. počet účastníků: 6

 Popis kurzu:

Při tomto kurzu se naučíte takové jedinečné české klasiky jako pečení vláčného velikonočního beránka a nadýchaný mazanec.

 Cena: 2.950 Kč

 Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky. V ceně kurzu je zahrnuto: malé občerstvení, domácí nápoje, zapůjčení zástěry


Zaostřeno na makronky – populární francouzskou specialitu

 Datum: Sobota 22.4.2017

 Čas: 15:30-19:00

 Jazyk: Kurz je veden v českém jazyce

 Lektor: Dagmar Linetová

 Max. počet účastníků: 6

 Popis kurzu:

Jsme dlouhodobě hodnoceni jako nejlepší výrobci makronek v ČR, a naše cukrářka Dagmar naučí i vás, jak si tyto pusinky z mandlové mouky upéct doma. Vyrobíte si několik různých náplní, kterými si makronky naplníte.

 Cena: 2950 Kč

 Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky. V ceně kurzu je zahrnuto: malé občerstvení, domácí nápoje, zapůjčení zástěry.


Pilíře francouzské cukrařiny I - Tradiční francouzské snídaňové pečivo a Tarte

 Datum: Úterý 25.4.2017

 Čas: 17:00 – 20:30

 Jazyk: Kurs je veden v anglickém jazyce

 Lektor: Šéfcukrář Marc Le Breton

 Max. počet účastníků: 6

 Popis kurzu:

Šéfcukrář Marc vám předá know-how jak udělat pravé máslové Croissanty křupavé na povrchu, ale měkoučké uvnitř. Vedle klasických Croissantů se také naučíte krok za krokem jak vyrobit Pain au chocolat (Čokoládové rolky), výborné briošky a Tarte Bourdaloue (Hruškovo-mandlový tart)

 Cena kurzu: 3150czk

 Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky. V ceně kurzu je zahrnuto: malé občerstvení, domácí nápoje, zapůjčení zástěry.


Májové čokoládové pralinky plné lásky a květin - Umění čokolatiera

 Datum: Sobota 29.4.2017

 Čas: 15:30-19:00

 Jazyk: Kurz je veden v českém jazyce

 Lektor: Martin Pokorný

 Max. počet účastníků: 5

 Popis kurzu:

Náš čokolatier Martin Vás naučí jak si vyrobit krásné zamilované jarní pralinky a jak je dekorovat. Naučíte se práci s čokoládou, jak ji temperovat, aby měla správnou konzistenci, jak používat formy, a pak si spolu vyrobíte úchvatné čokoládové pralinky i s květovými náplněmi, které probudí tu správnou jarní náladu. V kurzu pracujeme výhradně s francouzskou čokoládou Valrhona.

 Cena kurzu: 3450 Kč

 Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky. V ceně kurzu je zahrnuto: malé občerstvení, domácí nápoje, zapůjčení zástěry.

 

 

 


© Jiri Nosal 2015